Eva

Mit navn er Eva Mannsfeldt Vennits og er 27 år gammel. Jeg er født og opvokset i Næstved. Til dagligt er jeg sygeplejerske på ortopædkirugisk Amb i Køge.

Jeg startede som 4 årig med at ride på diverse rideskoleponyer på rideskolen Baunehøj. Da jeg var 10 fik jeg min første halvpart på 2’er ponyen Abba. Her begyndte interessen for spring og jeg begyndte at tage til nogle konkurrencer sammen med mine forældre og andre fra klubben. (På Abba lærte jeg en vigtig lektion som jeg har kunnet tage videre med i livet… hvis man vil til tops, må man kæmpe for det), der blev absolut ikke givet ved døren.

Da jeg blev konfirmeret fik jeg min første pony Aktor af mine forældre, på ham fik jeg mange mange gode oplevelser og en masse selvtillid. Aktor var en pony som gjorde alt for sin rytter.

Efter mine ponyår har jeg haft lidt forskellige heste… Caisy en 4 årig holsteiner hoppe, Chanel en 14 årige hoppe. De sidstkommende som jeg stadig har er den 9 årig holsteiner vallak Calano samt Checkpoint som er en 8 årig DV vallak. Sidstnævnte er min nuværrende springhest….  derudover springer jeg en gang imellem på Enzo som er en 5 års oldenborg vallak hvis ejer synes det er sjovt at han lære at springe lidt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s